MuayThai

Muay Thai – Thaiboxning

En fullkontaktsport där man använder sig av slag- och sparktekniker med skenben, knän, händer och armbågar. Även enklare kast förekommer.

MMA

MMA – Mixed Martial Arts

En kampsport med slag, sparkar, kast och markkamp.
Ambitionen är att ha så få tekniska begränsningar som möjligt, men samtidigt säkerhetsställa att ingen utövare ska få allvarliga skador. Utövarna fostras i en anda av respekt och ödmjukhet.

Grapling

Grappling

Grappling är en kampsport med grepptekniker där kast, strypningar och olika ledlås används.
Man kan säga att det är en blandning av brottning och Brasiliansk Jiujitsu.
Målsättningen är att vinna genom att samla poäng från nedtagningar, att jobba sig till olika positioner i markkampen och framförallt genom att få motståndaren att ge upp.

Boxning

Boxning

Våra boxningspass leds av de erfarna och duktiga tränarna, Andreas Gustafsson, Jocke Storm och Anders Ljung.
Vill du svettas och lära dig boxning från skolboken har du kommit rätt.

stoffe-lyft

Brottning

Brottning är en kampsport med kasttekniker från clinch i stående och även tekniker vid markkampen. Man strävar efter att få poäng genom att utföra kast eller parterrtekniker, samt att få sin motståndare på fall. På våra brottningspass tränar vi alla de grundläggande teknikerna samt finslipar dessa. På dessa pass har vi även mycket inslag av akrobatisk träning och kroppskontrollövningar.

Brotningsklubb för barn

Barnbrottning

Här tränar vi brottning på ett lekfullt sätt för att introducera träning och rörelse som en självklarhet i vardagen. Vi strävar efter att, i en så trygg miljö som möjligt, kunna lära barnen enklare kast och tekniker, samt att träna upp koordination och motorik. En hel del akrobatik i form av kullerbyttor, huvudstående med mera förekommer under passen.