Sluten PT-Grupp

Denna slutna PT-grupp om 3–10 deltagare vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i träningen, skapa rutiner och få träningen till att bli en del av vardagen. Men även till dig som behöver ny inspiration och teknik-tips till den redan befintliga träningen.
Alla kan delta i denna grupp, oavsett träningsnivå och tidigare erfarenhet. Träningen går att anpassa efter just dig och din kapacitet.
Varje pass kommer hållas av Rebecka, som har jobbat med personlig träning och som massageterapeut i tio år.

Pris: 1200kr per person, eller 990kr per person om ni anmäler er i par. Detta betalas via kort, swish eller genom Wellnet.
Denna PT-grupp är godkänd för ditt friskvårdsbidrag och möjlighet till delbetalning finns enligt överenskommelse.

Förutom 6 tuffa och roliga träningspass med PT, ingår två vägningar på en Tanitavåg. Vägningarna gör vi innan start och efter avslut för att se dina resultat. En Tanitavåg mäter kroppssammansättningen, där man får reda på bland annat fettprocent och muskelmassa. Fotografering och mätning i samband med vågen är valfritt, men det rekommenderas för att få ytterligare en bild av resultatet.
Förutom det får du även som deltagare i PT-gruppen 15% på både massagebehandlingar och kostschema under hela dennasexveckors-period.

Vi kommer blanda styrketräningspass med HIIT-pass och börja varje träning med en grundlig teknikgenomgång, samt hitta de vikter som passar just dig inför varje övning. Har du skador eller andra problem som gör att du inte kan utföra alla övningar så kommer det finnas andra alternativ till dig.

Passen är på tisdagar kl. 17:30 och pågår i 6 veckor. Nästa start är 16/5-2023
Är du intresserad? Maila till rebecka@teameastsweden.se