Din Personliga Tränare och massör

Mitt namn är Rebecka Fluor Pettersson och jag är Certifierad Massör och Licensierad Personlig Tränare. I grund och botten är jag simmare, men lägger idag mest fokus på mma, styrketräning och yoga. Med mina kunskaper som Personlig Tränare och Massageterapeut vill jag hjälpa dig att uppnå dina personliga mål och hitta vägen till din uppfattning om välmående och hälsa.

Utbildningar

Licensierad Personlig Tränare, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013-2014
Löpcoach x2, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013 och Konditionsidrott Talks med Carl Norell: 2014
Certifierad Massör, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013
Diplomerad Andningsterapeut: Thoracal Mobilisering enligt Lotorpsmetoden: 2014
Graviditets- och efter förlossningstränare – Safe Education 2018
Certifierad Kettlebellinstruktör Level 1 – PEAKLIFE 2018

Specialiteter

Styrketräning. Stabilitetsträning. Simning. Löpning. Massageterapi. Andningsmassage

personlig träning

Personlig Träning

Oavsett mål eller tidigare träningserfarenhet får du hjälp med att skräddarsy din träning för optimalt resultat. Efter konsultation och kapacitetstester kommer din PT lägga upp specifika träningsprogram och kostscheman för ditt särskilda ändamål, tex att gå upp/ner i vikt, springa ett maraton eller maximera din styrka och bygga muskler.

massage

Klassisk massage

Klassisk massage kan användas både i rehabiliterande och förebyggande syfte. Att upptäcka problemområden i kroppen genom tester och undersökning, och snabbt behandla dem, hjälper ditt välbefinnande i vardagen.

 

Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden

En effektiv metod för andningsproblem, tex astma, hosta, doftallergi och KOL. Metoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen samt hemövningar som lär patienten att andas korrekt.

 

Företagsmassage

En egen massör på jobbet?
Regelbunden massage är en lindrande och förebyggande friskvårdsåtgärd som både enskilda arbetare och företaget i sig har nytta av. Stela muskler mjukas upp, stressen avtar, blodcirkulationen förbättras och personalen blir friskare och gladare.
Massage på jobbet är en behandling som är avdragsgill för arbetsgivaren och den egna företagaren, vilket gör den till en mycket lönsam hälsoinvestering. Undersökningar visar att varje satsad krona på friskvård ger minst 8 ggr pengarna tillbaka i form av ökad frisknärvaro.
Hur fungerar det?
Jag tar med mig massagebänken och andra nödvändiga tillbehör och utför en förebyggande och/eller rehabiliterande behandling i form av klassisk massage med fokus på individens behov. Det tar ungefär 30 minuter. I och med att alla behandlingar utförs på plats sparar det rejält med restid och pengar. Allt Ni behöver bistå med är ett lämpligt rum att vara i.
Kontakta mig för kostnadsförslag och upplägg på Telefon 0733 94 44 66 eller E-post rebecka@teameastsweden.se