rebecka

Din Personliga Tränare och massör

Mitt namn är Rebecka Fluor och jag är Certifierad Massör och Licensierad Personlig Tränare. I grund och botten är jag simmare, men lägger idag mest fokus på Crossfit och styrketräning. Med mina kunskaper som Personlig Tränare och Massageterapeut vill jag hjälpa dig att uppnå dina personliga mål och maximera din träningsutveckling.

Utbildningar

Licensierad Personlig Tränare, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013-2014
Löpcoach x2, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013 och Konditionsidrott Talks med Carl Norell: 2014
Certifierad Massör, Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013
Diplomerad Andningsterapeut: Thoracal Mobilisering enligt Lotorpsmetoden: 2014
Graviditets- och efter förlossningstränare – Safe Education 2018
Certifierad Kettlebellinstruktör Level 1 – PEAKLIFE 2018
Licensierad kostrådgivare Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar: 2013
Licensierad kostrådgivare – Anki Sundin: 2020

Specialiteter

Styrketräning. Hiit/fys. Massageterapi. Skador/rehab

Personlig Träning

Oavsett mål eller tidigare träningserfarenhet får du hjälp med att skräddarsy din träning för optimalt resultat. Efter konsultation och kapacitetstester kommer din PT lägga upp specifika träningsprogram och kostscheman för ditt särskilda ändamål, tex att gå upp/ner i vikt, springa ett maraton eller maximera din styrka och bygga muskler.

pt cykel
massagebild

Klassisk massage

Jag behandlar smärta, värk och stela muskler i hela kroppen. Efter test och undersökning hittar jag din diagnos och behandlar med metoder som passar dig. Du kommer få med dig rehabiliteringsövningar att göra hemma som kommer påskynda din läkningsprocess.
Klassisk massage kan även användas i förebyggande syfte.

Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden

En effektiv metod för andningsproblem, tex astma, hosta, doftallergi och KOL. Metoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen samt hemövningar som lär dig att andas korrekt.

Företagsmassage

Jag besöker gärna er arbetsplats för att levererar företagsmassage och om så önskas är ni även varmt välkomna för behandling hos mig på Team East Sweden.
Jag lokaliserar, behandlar och rehabiliterar arbetsrelaterade skador och slitage.

Förutom massage kan jag även erbjuda er anpassad företagsträning, kostrådgivning samt inspirerande föreläsningar!

Kostrådgivning

Att följa ett kostschema behöver inte innebära tråkig mat. Du kommer få goda recept som täcker ditt energi- och näringsbehov för att du ska uppnå dina mål.

Oavsett om du vill bygga muskler, minska i vikt eller öka ditt välmående är kosten väldigt viktig.
Många som känner sig oförklarligt trötta har ofta brist på någonting i kosten.
För att öka i muskelmassa krävs rätt kost för att du ska orka prestera på gymmet och bygga muskler.
När det kommer till viktminskning gäller det att hitta rätt kost och träning för att minska så mycket som möjligt i fettmassa och samtidigt behålla så mycket som möjligt i muskelmassa.

Hur funkar det?

Vi jobbar tillsammans, du och jag. Antingen genom fysiska möten eller via mail. För att uppnå dina önskemål kommer du skriva en kostdagbok till mig. Detta för att jag ska kunna se vad som saknas, vad som ska tas bort eller bytas ut i din nuvarande kosthållning. Kostdagboken ger mig en bild av hur du äter idag och utifrån den skriver jag ditt kostschema. Jag gör så små förändringar som möjligt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt, utan att behöva göra drastiska förändringar. Det är viktigt att det blir en hållbar kosthållning som du orkar följa under en längre tid.

kost1